[rev_slider_vc alias=”main_slider”]
Akupunktur

Akupunktur har använts i många årtusenden och är en del av den Traditionella Kinesiska Medicinen (TCM).

Läs mer
TBT

Trauma Buster Technique används för att reducera och ta bort posttraumatisk symtom.

Läs mer
Matrix-Rytm-Terapi

En ny terapi mot smärta och rörelseinskränkningar. Matrix-Rytm-Terapin lindrar smärta och botar.

Läs mer
Behandlingar

Beroende på den individuella diagnosen används akupunktur, el-akupunktur, öronakupunktur, moxa-värmebehandling.

Läs mer

Välkommen till Roslagens Akupunktur-och Hälsopraktik!

Världens två största medicinska system är vår västerländska, moderna och evidensbaserade system, den så kallade västerländska skolmedicinen och den Traditionella Kinesiska Medicinen (TCM) som är ett empirisk medicinsk system med en holistisk filosofi. Dessa två har olika synsätt och olika förklaringsmodeller av fysiologi och patologi och har även olika metoder för behandling av olika sjukdomar.

På Roslagens Akupunktur-och Hälsopraktik vill jag förena både västerländsk skolmedicin ( Matrix-Rytm-Terapi) och österländsk TCM-akupunktur. Genom att jag integrerar det västerländska tänkandet och den österländska helhetsfilosofin i mitt arbete får mina patienter den bästa möjliga behandlingen.

Jag har ett gott samarbete med många läkare och akupunktörer i Roslagen, Stockholm, Berlin och München. Hos mig får du en individuellt anpassad behandling efter dina behov och du kan känna dig trygg.

Tillsammans med mina patienter utvecklar vi alltid en individuell behandlingsstrategi och uppmuntrar till en kost-och livsstilsförändring för att bibehålla hälsan och en bra livskvalitet.

webbsida-bilder-4

Jag är väldigt mån om att du får en effektiv och avslappnad behandling och känner dig förstådd.